• Acasă

  • Catalog

  • Servicii

  • Proiecte

  • Contacte

Bioline

bio

line

Detalii

Caracteristicile antimicrobiene

În instituțiile de ocrotire a sănătății, mai mult decât altundeva este necesar controlul asupra poluării. Tavanele «CESAL» din seria Bio Linia conțin substanțe care împiedică creșterea microorganismelor. Vopseaua aplicată pe suprafeță conține în sine componente active care luptă cu coloniile diferitor bacterii dăunătoare precum și contra ciupercilor. Stratul special permite de a curăți tavanele cu ajutorul unor substanțe dezinfectante speciale, utilizate în încăperile din instituțiile medicale.

Protecţia contra incendiilor

Toate clădirile trebuie să corespundă standardului european privind protecția antiincendiară, iar compania „CESAL” poate garanta corespunderea produselor sale tuturor cerințelor.

Calitatea aerului

În unele încăperi și în anumite sectoare ale industriei electronice, alimentare și farmaceutice este necesar obligatoriu de a crea o așa-numită „cameră curată“, adică de a reduce numărul de particule din aer. Suprafețele tavanelor „CESAL” se potrivesc ideal pentru decorarea a astfel de încăperi.

Curățirea

Tavanele „CESAL” pot fi curățate cu o cârpă umedă sau cu un burete, pe care se aplică detergentul. Tavanele noastre pot fi montate în orice încăpere, inclusiv la bucătărie, și pot fi curățate cu o perie sau chiar cu un jet de apă.

Rezistența la umiditate

Unele tavane „CESAL” pot fi utilizate în încăperi cu umiditate ridicată, de până la 100%.

53464

Reflectarea luminii

Iluminatul electric și lumina zilei – sunt cele două surse principale de iluminat în încăperile de lucru. Pentru instituțiile medicale „CESAL” oferă tavane cu un nivel înalt de reflectare a luminii, ceea ce ajută la economisirea energiei electrice.