• Acasă

  • Catalog

  • Servicii

  • Proiecte

  • Contacte

Sistemul cu design german „H”

Sistemul cu design german „H” combină patru lățimi 15/85/135 / 185mm, care la instalare creează un aspect integru și neted. Tavanele cu design german „H” sunt compuse din profiluri cu margini dreptunghiulare. Între rosturi se instalează grile decorative.

Ele sunt inofensive pentru oameni și animale, deoarece sunt fabricate din materiale ecologic curate, neinflamabile, care nu emit substanțe nocive la încălzire.

Ele pot fi oformate în orice mod, pot fi alese dimensiunile și culoarea care corespund cel mai bine gamei de culori a interiorului. Tavanele din aluminiu CESAL au o rezistență sporită la umeditate, ce permite de a le instala în încăperi cu orice destinație: în case, apartamente, magazine, restaurante și cafenele, săli de sport, bazine de înot și saune, depozite. În același timp panourile de tavan nu se comprimă și nu se extind, dar rămân în forma concepută inițială mulți ani.

Popularitatea tavanelor suspendate este asigurată la fel de prețul lor accesibil și simplitatea instalării, datorită căreia într-o perioadă scurtă de timp puteți crea un tavan frumos și practic în orice încăpere.

Cu ajutorul panourilor perforate cu membrană textilă nețesută, lipită pe suprafața interioară a lamelelor este asigurat un nivel optim de control acustic în încăperi.

Sistemul de tavane suspendate cu design german „H” formază deasupra panourilor un spațiu pentru instalarea conductelor de aer, cablurilor electrice și a altor comunicații necesare pentru încăpere. Panourile sunt detașabile, ceea ce oferă accesul deplin la echipamentele și comunicațiile instalate deasupra tavanului.

Tavanele suspendate cu design german „H“ sunt într-atât de durabile, încât servesc mai mult de 20 de ani. Principalul lucru, necesar de reținut, este că acestea trebuie deservite cu atenție. Astfel de tavane nu adună praf, nu sunt expuse acțiunii mucegaiului și a ciupercilor, astfel că este suficient de a le șterge suprafața cu o cârpă umedă (fără utilizarea de agenți de curățare abrazivi) în timpul dereticării încăperilor.

 

Tavanele suspendate cu desigh german „H” sunt compuse din profiluri cu muchii dreptunghiulare. Între rosturi se instalează grile decorative.

 

 

TIPURI DE LAMELE

 

CONSTRUCTIA

 

DIMENSIUNILE LAMELELOR, mm

Lamela

Modul

Material

12 x 15

15

0,35-0,6 Al

12 x 85

85

0,35-0,6 Al

12 x 135

135

0,35-0,6 Al

12 x 185

185

0,35-0,6 Al

Lamelele pot fi livrate în orice lungime de la 1000 mm la 6000 mm, traversa are o lungime standard de 4000 mm.

 

CONSUM MATERIALE /M2

 

Unit

H85

H135

H185

Lamela

m.l

10,00 

6,67 

5,00

Traversa

m.l

1,0

1,0

1,0

Suspensie

buc.

1,0 

1,0

1,0

Consumul altor elemente depind de proiect.

 

POSIBILITATEA DE PERFORARE

Pentru a asigura un control acustic optim în încăpere, lamelele pot fi perforate. În calitate de funcție standard, lamelele perforate sunt prevăzute cu un material nețesut fonoabsorbant, lipit pe suprafața interioară a lamelei.

Perforarea poate fi dreaptă și diagonală.

Sunt posibile și alte variante de perforare (găuri pătrate) și chiar desene la scară (pentru mai multe informații vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări).

 

PROFIL PERIMETRAL:

 

SIGURANȚĂ ANTIINCENDIARĂ (REZISTENȚĂ LA FOC)

 

Toate sistemele de tavane CESAL se referă la materialele din grupul C0 (neinflamabile).

Domeniul de utilizare a tavanelor CESAL conform documentului normativ în construcții NCM E.03.02-2014 (MCH 21-01-2014) “Siguranța antiincendiiară a clădirilor și structurilor„

Pentru proiecte mari este posibil de vopsit în orice culoare. "RAL Classic"

Certificate

Certificat Data
pdf
2020-03-13
pdf
2017-03-22
pdf
2017-03-22