• Acasă

  • Catalog

  • Servicii

  • Proiecte

  • Contacte

Grigliato cu Design

Tavanele de designer Grillato CL-T15 sunt create pe baza tavanelor Grillato CL-T15 cu adaosul elementului diagonal, ce permite crearea direritor desene pe tavan.

Varietatea dimensiunilor și culorilor celulelor create și gama de culori ale profilurilor permite utilizarea sistemului de tavan raster pentru amenajarea multor încăperi. Astfel se crează o iluzie de continuitate a spațiului, camera cu un astfel de tavan este percepută într-un mod cu totul nou.

Sistemul a fost elaborat și este oferit pentru instalare (asamblare) la obiectele nou construite , precum și în încăperile exploatate cu tavane suspendate de modele învechite, sau care necesită înlocuirea din cauza degradării aspectului exterior.

Avantaje

Avantajul principal al «CL-T15» este asigurat de proprietățile sale funcționale și de exploatare. Acest lucru se realizează print combinarea a sistemului de suspendare T-15 și a grilei metalice. Grila se montează și, în caz de necesitate, se demontează ușor, asigurând acces liber la comunicațiile inginerești, cât și un procesul rapid de înnoire a a spațiului tavanului.

  • Comoditatea montării - instalarea profilurilor L pe grilă nu necesită operații suplimentare pentru consolidarea acesteia

  •  Rigiditatea construcției - prezența unor rigidizări suplimentare

  • Soliditatea (monoliticitatea) spațiului tavanului - nivel uniform al T-profilului si a griller Grillato

  • Design arhitectural - posibilitatea de a combina într-un spațiu (pe același sistem de suspendare) diverse elemente de tavan, prin alternanța casetelor și a grilelor.

Tavanul Grillato - este cel mai sigur tavan care corespunde tuturor cerințelor de securitate antiincendiară.

 

Sistemul de tavane de Design Grillato CL-T15 este format din grilaje în volum separate, elementele diagonale și sistemul de suspendare „profil -T“ cu lățimea de 15 mm. Grilajele în volum sunt formate de intersectarea profilelor în formă de U și elementele diagonale. De-a lungul perimetrului, grila este încadrată de profile în formă de L. Fiecare grilaj separat poate fi ușor așezat în celula standard a sistemului de suspendare T-15. La finalizarea instalării grilajelor pe sistemul de suspendare este dificil de a face vizual diferența dintre T-profilurile sistemului de suspendare și U-Profilurile sistemului Grillato, adică suprafața crează impresia unei structuri integre (continue).

Celulele de pe profil pot fi de dimensiuni diferite. În funcție de dimensiunile celulelor, pot fi obținute diverse tipuri de design. De exemplu, pentru încăperile cu podurile înalte ar trebui de ales tavane cu o dimensiune mare a celulelor. Pentru poduri joase va fi ideală o grilă cu celule mici.

 

 

CONSTRUCTIA

 

Celula 100x100

 

 

Puteți crea o imagine individuală.

Elemente Diagonale „DE100“ pot fi de culoare diferită decît cea a elementelor de bază CL T15.

Celula 120x120

 

 

SIGURANȚĂ ANTIINCENDIARĂ (REZISTENȚĂ LA FOC)

 

Toate sistemele de tavane CESAL se referă la materialele din grupul C0 (neinflamabile).

Domeniul de utilizare a tavanelor CESAL conform documentului normativ în construcții NCM E.03.02-2014 (MCH 21-01-2014) “Siguranța antiincendiiară a clădirilor și structurilor „

Pentru proiecte mari este posibil de vopsit în orice culoare. "RAL Classic"

Certificate

Certificat Data
pdf
2020-03-13
pdf
2017-03-22
pdf
2017-03-22